HET IS NIET FIBROMYALGIE

Ik stond in mijn kast vanmorgen, rond te kijken alsof ik er nooit was geweest. Ik kon me niet herinneren wat ik deed, waarom, of wat ik nu moet doen. Dus stond ik stil, wachten tot het bij mij komen. Even voordat ik had heftig geweest hijgen als een wild dier, boog zich over de pijn en knuffelen mijn eigen lichaam. Ik zou gewoon naar boven gegaan om te kleden voor de dag, maar net als het doet elke dag van mijn leven in verschillende mate, mijn ziekte deed me denken aan die de leiding had.

Tranen welden op. Dat gebeurt veel, ook. Ik heb niet altijd woorden niet meer wanneer ik wil uit te drukken wat ik voel dat mijn ziel uitdrukt het voor mij. Ik vergeet. Veel.

 

HET IS NIET FIBROMYALGIE

Ik werd voor het eerst de diagnose fibromyalgie in mijn vroege jaren ’30 door een jonge arts die duidelijk had net leerde het woord op een logeerpartij bij Junior Doctor Camp.

“Jullie zullen zwakker en zwakker groeien totdat uiteindelijk je spieren atrofie. Uw levensduur zal drastisch worden ingekort, en je zal leven uit je laatste jaar rolstoel gebonden. ”

In de loop der jaren zou ik ervaar sporadische periodes van verbetering en dus zou ik besloten dat Fibromyalgie was een bullshit diagnose en ik verdomd zeker niet hebben.

Dan zou ik echt ziek te krijgen.

MIJN SYMPTOMEN

Mijn armen en benen gaan gevoelloos, bijna altijd beide op hetzelfde moment, maar soms ook niet. Hoe dan ook, ik val naar beneden, tegen het lijf lopen dingen, verlies mijn evenwicht. Ik kan niet altijd zien waar mijn voet is het raken, en wanneer dat gebeurt je zou denken dat onze vloeren zijn gemaakt van gekauwd up kauwgom.

Mijn gewrichten verstijven zo ernstig dat mijn enkels niet willen buigen en mijn ellebogen altijd het gevoel alsof iemand ze te raken met een hamer, terwijl ik sliep.

Ik bewegen als Frankenstein, alleen niet zo sierlijk.

Mijn spieren pijn tot op het bot op een manier die voelt alsof ik ben altijd vechten griep. Het houdt nooit op. Ooit.

Maar veruit het ergste wat ik heb geleefd voor zo lang is extreme vermoeidheid. Ik heb zo vaak over wat word ik zou kunnen gebruiken om te beschrijven hoe het voelt dacht, en ik heb altijd komen leeg. Alles wat ik kan zeggen is het soort van vermoeidheid Ik woon samen met elke dag is wat ik denk dat het moet voelen om te sterven. Als het heel slecht, artsen merken een verlamming die over mijn gezicht komt, en ik heb moeite zelfs staan. Ik kan niet genoeg om te herstellen rusten. Ik zeg het is alsof iemand me balsemen.

Dat kan gebeuren of ik zittend in een stoel met mijn voeten omhoog, of het kan gebeuren nadat ik met mijn grandmonkeys hebt gespeeld. Het maakt niet uit wat ik doe. Het is er altijd.

Ik heb gezegd dat elke arts die ik heb gezien, “Ik weet dat ik niet veel langer zullen leven. Ik ga dood. “Ik heb geweten dat voor een lange tijd. In de afgelopen jaren zou ik uitbarstingen van weken of maanden van energie die me zou toestaan om normaal te gedragen hebben. Maar ik heb altijd geweten dat ik stervende was. In de afgelopen drie jaar heb ik echt voelde mijn leven weg te glijden. Er zijn bijna geen uitbarstingen van energie of goede dagen geweest – just me te wachten om te gaan slapen en niet wakker te worden.

Ik dacht dat ik in mijn autopsie resultaten die ze zouden ontdekken wat er echt mis met mij en “de wereld” zou weten dat ik niet gek. Nou ja, in ieder geval als het gaat om mijn gezondheid.

Across decennia heb ik gezien door nieuwe artsen, en met elke kwam terpen van nieuwe medische rekeningen. “U bent presenteren alsof je MS hebt, ‘ze zouden allemaal zeggen, en dan na dezelfde batterij van tests kwam dezelfde diagnose.

Fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom.

Fibromyalgie of giftige schimmel vergiftiging? - www.SherBailey.com

“Ik geloof niet dat een van deze is een diagnose,” Ik zou zeggen tegen hen. “U bent het labelen van me met die woorden, want ik ben een vrouw, en omdat je weet niet wat anders te doen met mij.”

Wil aan piss een dokter? Vertel hem dat je denkt dat ze niet weten waar ze over praten. Een bijzonder eigenwijs zoon-of-a-teef zei tegen mij: ‘Je lijkt alsof je liever zou ik hebben gezegd dat u MS. ”

Ik ken mensen die onuitsprekelijk met multiple sclerose lijdt. Het is wreed. Maar ja. Soms zou ik de diagnose van die verschrikkelijke ziekte hebben genomen was het maar om een “real thing” dat verklaart waarom ik zo vaak kan niet de tien voeten uit mijn ligstoel naar de dichtstbijzijnde badkamer lopen zonder vast te houden aan iets te hebben. Mensen geloven je als je zegt dat je MS. Ze begrijpen (zo goed mogelijk), dat je niet goed en dat je niet een leugenaar die is op zoek naar aandacht.

Het is niet het zelfde mentaliteit met betrekking tot Fibro en CVS.

Ik herinner me dat iemand die ik diep respect voor die plotseling een stem liet op Facebook over vrouwen en fibromyalgie. Ga op een dieet, nog wat oefening en opgroeien vrij veel vat het sentiment. Er was geen enkele manier kon ik mensen hoe ziek ik uit angst dat ze van me zou denken dat als iemand die niet hard genoeg om gezond te zijn, of erger probeerde geweest vertellen, hebben ze denk dat het allemaal in mijn hoofd.

 

Gewoon om zeker te zijn, ging ik naar een psychiater te zien. “Sher, je bent niet gek. Dit is niet in je hoofd, “zei hij. Tot zijn krediet hij zei ook: “Ik kon Lyrica voor u te schrijven, maar als ik dat doe, dat het is hetzelfde als zeggen dat ik denk dat wat je hebt verteld over wat er gaande is en ik niet. Je moet blijven duwen totdat je bij de persoon die je kan helpen. ”

Goedbedoelende naaste vrienden en niet zo goed bedoelende familieleden had meer te zeggen wanneer ik hen zou nemen in vertrouwen over hoe onwel ik was. Om eerlijk te zijn, er is slechts één persoon die weet hoe slecht ik ben. Sommige mensen in mijn leven weet een beetje, en sommige een beetje meer, maar niemand weet de mate van hoe verdomd slecht het is buiten mijn partner.

WAT MENSEN ZEGGEN TEGEN MIJ

Je nodig hebt om uit te snijden gluten. Je nodig hebt om uit te snijden suiker. Je moet duwen doorheen. Je nodig hebt om te oefenen. Je moet bidden. Je moet harder proberen om jezelf te dwingen om dingen die ongemakkelijk doen. Mijn vriend weet iemand wie iemand met fibromyalgie en ze leven hun leven, niet rondslingeren laten gebeuren kent.

En de ergste dingen die gezegd zijn? De dingen die ik niet uit mijn hoofd kan krijgen en dat brengt me tot tranen, zelfs als ik dit schrijf?

“Bent u van plan ziek volgende maand?”

“Ernstig? Vertel me niet dat je weer ziek bent. Werkelijk? Het is grappig hoe je ziek bent als ik iets van je nodig hebt. ”

TOT SLOT, EEN DIAGNOSE

Een kennis liet me een briefje op een dag die me aangemoedigd om een besmettelijke ziekte doc hier in de Midwest zien. Een naast familielid van haar werd gezonder gemaakt door deze man en ze voelde ik zou hem in ieder geval te zien. Het duurde maanden om binnen te geraken, en ik was diep sceptisch.

De dag kwam en ik bracht mijn partner met mij om me te helpen uit te drukken wat er gebeurde, vragen slimme vragen, en vergeet niet alles. Wanneer u uw woorden te verliezen en je dingen vergeet de manier waarop ik doen, moet je stoppen met naar afspraken alleen. Je stopt gaat ergens alleen.

Toen hij binnenkwam, wist ik meteen iets anders was. Hij vertelde me dat hij was zodat twee uur voor ons bezoek. Ik zou nooit meer dan enkele minuten bij elke dokter had. Hij vroeg me vragen over mijn huidige leven, en mijn verleden. In veel gevallen, voordat ik kon antwoorden dat hij zou me vertellen wat hij vermoedde dat mijn antwoord zou gaan worden. Hij had altijd gelijk.

Hij legde zijn onderzoek naar fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom en hoe het zijn rijgedrag passie voor vele, vele jaren was geworden. Hij sprak met ons over zijn onderzoek , de twee documenten die hij had gepubliceerd en de derde waarop hij momenteel werkzaam was.

“Ik ben 95% positief, Sher, dat wanneer wij uw urine testen u positief voor mycotoxinen zal zijn – zwarte schimmel.”

In mijn leven, heeft geen dokter zo’n statement gemaakt. Geen arts van welke aard dan ooit eerder zo overtuigd om deze taal te gebruiken VOORDAT testen geweest.

“Het is niet voor niets dat je me vertellen dat je weet dat je sterven. Dat is precies wat er gebeurt. De mycotoxinen doden je op cellulair niveau. ”

En toen zei hij twee kleine zinnen die alles veranderde.

“Ik kan je helpen. Ik zal je helpen.”

Ik huilde, en toen aan het einde van onze tijd samen stond hij op om weg te gaan opende hij zijn armen wijd voor mij. “Hier in de buurt, geven we knuffels.”

Ik kwam thuis en bad dat ik positief voor zwarte schimmel zou zijn. Er is een gebed dat ik nooit gedacht.

Wanneer de tests terug kwam, ongeveer twee weken kreeg ik een kopie van mijn resultaten. Er was in zwart en wit. Zwarte schimmel. Mycotoxinen. “Je hebt een zwarte schimmel fabriek wonen in uw sinus holte, Sher,” dokter zei.

(Hier is de informatie met betrekking tot peer-reviewed, gepubliceerd onderzoek van Dr. Brewer’s in Mycotoxinen, samen met antwoorden op uw meest gestelde vragen.)

Het zou kunnen zijn begonnen als een zeer jong meisje in het Zuiden. Het zou al de jaren woonde ik in Kentucky zijn gebeurd. Het kon in Duitsland zijn geweest. Het zeker had kunnen weer erger gemaakt door alle overstromingen en oude huizen in Zuidoost-Kansas.

‘Je hoeft niet te leven in een huis met zwarte schimmel op de muren te hebben dit gebeuren, “zei hij.

Dat is al een paar weken geleden, en elke dag neem ik de behandeling die hij heeft voorgeschreven. Het komt neer op het inhaleren van een geneesmiddel om de vorm te doden. Er is geen manier om te weten hoe lang het zal duren, maar kan me niet schelen. Als het duurt een jaar doe ik het elke dag en wachten tot dit voorbij is. De enige bijwerkingen Ik ben momenteel met zijn dat ik zo misselijk bijna de hele tijd nu, en de vermoeidheid is nog erger geworden … als je zoiets kunt voorstellen.

Ik wacht op een telefoontje van zijn verpleegster nu over die dingen, maar ik heb me vertelde de misselijkheid is van de behandeling die naar beneden mijn keel aan mijn maag. En de verslechtering van vermoeidheid? Nou, heb ik gebruikt om mijn kinderen te vertellen dat wanneer je lichaam hard werkt om je goed te maken, je moet rusten, want het kost zoveel energie voor genezing. Er is een oorlog in mijn lichaam nu en ik ga gewoon te hebben om de beste wat ik kan doen om het uit te wachten.

Weten we tenminste wat de hel deze onzichtbare, martelende monster is en er is hoop nu. Ik wil weer gezond zijn. Ik wil mijn grandmonkeys nemen op uitstapjes. Ik wil rennen. Ik wil koffie in Portland, en slapen drinken in een boomhut in New England, en drink goede wijn met vrienden in Chicago, en eet de beste pizza in New York, en zipline in sommige plaats weelderig en warm. Ik wil me weer.

Ik heb twee ontzettend liefdevol en ondersteunend kinderen en een man in mijn hoek die dingen als: “Ik heb liever leven met jou zegt – zelfs als je niet goed – dan het leven zonder jou. Geen vraag.”

Kan nu niet stoppen. Ik ben drie voet tegen de zon.

Als je je afvraagt over zwarte schimmel vergiftiging, zal ik u met de volgende informatie:

BLACK MOLD SYMPTOMEN

Let op: dit is een uitputtende lijst. Je hoeft niet om elke symptoom van een mal gerelateerde ziekte te hebben.

 • Buikpijn
 • Pijntjes en kwaaltjes
 • Agressie en andere veranderingen in de persoonlijkheid
 • Angst
 • Bloedend tandvlees
 • Bloeden in de hersenen
 • Bloeden neiging
 • Het bloed niet goed stolt
 • Wazig zicht en visie verslechtering
 • Beenmerg verstoring
 • hersenenmist
 • Brandend gevoel in de mond
 • pijn op de borst
 • Chronische vermoeidheid
 • Verkoudheid of griep soort symptomen of terugkerende verkoudheid
 • coma
 • Verwarring
 • hoesten
 • crawling huid
 • Schade aan het hart
 • Dood
 • Depressie
 • Dermatitis
 • Diarree
 • ademhalingsproblemen
 • Moeite met concentreren en aandacht
 • desoriëntatie
 • Duizeligheid
 • Slaperigheid
 • oogletsel
 • ontsteking en pijn Eye
 • Koorts
 • Haaruitval
 • hallucinaties
 • hoofdpijn
 • Gehoorverlies
 • ontsteking van het hart
 • Bloeding – interne bloeden
 • immunosuppressie
 • Een verminderde leervermogen
 • infecties terugkerende
 • Onregelmatige hartslag
 • jeukende neus
 • Geelzucht (geelverkleuring van de ogen en huid)
 • gewrichtspijn
 • Gewrichts-stijfheid
 • Leverziekte
 • Lage bloeddruk
 • Malaise
 • Geheugenverlies en problemen met het geheugen
 • Spierpijn
 • Misselijkheid
 • neus bloedt
 • Doof gevoel
 • longoedeem
 • longbloeding
 • Rood of bloeddoorlopen ogen
 • Loopneus
 • beslaglegging
 • seksuele disfunctie
 • Shaking
 • Schok
 • Verkorte aandachtsspanne
 • vertraagde reflexen
 • Keelpijn
 • Benauwd, verstopte neus
 • tintelingen
 • bevend
 • braken
 • Braken van bloed
 • Zwakheid
 • Gewichtsverlies, anorexia
 • piepende ademhaling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!