“ONZICHTBAAR”: EEN FILM OVER HET PRODUCT IS FIBROMYALGIA

Amy Schaeffer
Nick Demos, producent en regisseur Tony Award winnaar, heeft een missie – hij wil de diagnose, behandeling en fibromyalgie leven consequenties voor het geweten van de wereld te maken. Hij is persoonlijk getroffen door fibromyalgie: zijn moeder, een vrouw met fibromyalgie, merkte de afwezigheid van pijn, de sociale gevolgen en een aantal antwoorden. Hij is op een missie om de ervaringen van andere mensen ontdekken met fibromyalgie, waaronder ook mensen zijn over het algemeen niet beschouwd als chronisch pijnsyndroom, met inbegrip van een jonge atleet te hebben. Hij zei dat het belangrijk is om fibromyalgie voorheen in de hoop om antwoorden te krijgen.

“We vroegen de respondenten om deze film:” Wat is fibromyalgie? “Het antwoord is nooit consistent, en voor degenen die dat niet doen, er is een gebrek aan urgentie om het antwoord te vinden.

Volgens Demos, resultaten tot nu toe te geven dat fibromyalgie patiënten zijn onderworpen aan een systeem van bijstand aan de gebroken gezondheid en demografische gegevens, zoals toegang tot onderwijs en sociaal-economische factoren een rol gaan spelen, volgens de National rapport pijn. In zijn film, praat hij met mensen van verschillende achtergronden, etnische en sociaal-economische groepen, maar vond gemeenschappelijke thema’s voor alle deelnemers, zei hij.

“De ziekten die niemand ziet nog meer ziekten die kunnen veroorzaken of worden veroorzaakt door deze andere aandoeningen die echt fataal zijn. Fibromyalgie moeten nog de ster, omdat het je niet doodt in technische zin. Maar die van fibromyalgie gemeenschap zal u vertellen hoe te verslechteren dit syndroom kunnen zijn als ze geen empathie, onderwijs, lifestyle, en de steun van de gemeenschap al zijn sterfelijke tegenhangers reeds behaalde ontvangen. Het blijft controversieel, maar miljoenen bewijzen dat de ziekte echte en wijdverspreid. ”

De film is gepland te zijn vrijgegeven in 2017 en zal volgend jaar in een aantal festivals te voeren, zegt Demos. Tot nu toe werd de film volledig gebaseerd gift, meestal bij patiënten met fibromyalgie of groepen die bereid zijn om de fibromyalgiavoorlichting te brengen. Dit syndroom is aangewezen als “ongrijpbaar ziekte” chronische pijn in het lichaam. Het wordt gekenmerkt door chronische pijn, het hele lichaam, hoofdpijn, slaapstoornissen en stemmingswisselingen. Vermoeidheid als gevolg van fibromyalgie kan ook worden slopende, en leidt tot problemen onderscheiden fibromyalgie chronisch vermoeidheidssyndroom.

Het is een ziekte die misvorming of bedreiging van het leven door fysieke middelen veroorzaakt, hoewel patiënten met fibromyalgie en andere pijnlijke chronische ziekten hebben meer kans om hun eigen leven te nemen. Mensen met fibromyalgie beschrijven als ernstige neerslag: relatieproblemen, problemen met het uitvoeren van een groot aantal banen, financiële instabiliteit en depressie. Hoewel niemand de exacte oorzaak van fibromyalgie weet, sommige onderzoekers geloven dat het te wijten is aan chemische niveaus in de hersenen en kan genetisch zijn, zo lijkt het om te draaien in gezinnen. Vrouwen hebben meer kans te worden getroffen, hoewel het syndroom ook mannen kunnen beïnvloeden.

Hoewel behandelingen beschikbaar zijn, zoals Lyrica en Cymbalta drugs, lijkt geen geneesmiddel om het antwoord voor iedereen, en kan de tijd en belangrijke trial and error te nemen om erachter te komen wat medicijnen werken voor patiënten en doseringen die ze nodig hebben . Het verzorgen van jezelf is een belangrijk onderdeel van de behandeling van de symptomen van fibromyalgie, zoals het krijgen van genoeg rust, eet voedzaam voedsel en vermijd omstandigheden die onnodige stress of emotionele energie veroorzaken. Dit kan een probleem voor veel mensen vanwege eisen leven en symptomen rond de ziekte zelf.

Veel mensen die de ziekte geïsoleerd voelen en begrepen omdat het syndroom is onzichtbaar voor anderen en niet goed begrepen door iemand, waaronder veel artsen. Je verwacht dat je film kunt mensen te onderwijzen en het bewustzijn van deze slopende syndroom te verhogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!