Wat is het verband tussen Fibromyalgie en pijn op de borst?

Fibromyalgie is iets dat mensen van alle leeftijden treft. Er zijn miljoenen mensen over de hele wereld die worden beïnvloed door het. Er zijn drukpunten in het lichaam die pijn veroorzaken wanneer ingedrukt. Fibromyalgie wordt vastgesteld of eerst ontdekt als de pijn schiet uit een van deze punten door het lichaam. Er zijn ongeveer veertien totaal en pijn in bijna al deze vertellen tekenen dat je hebt fibro. Veel mensen realiseren zich niet dat fibromyalgie ook kan ertoe leiden dat u pijn op de borst voelen. We worden onderwezen door vele verschillende wegen dat als je ervaart pijn op de borst, kunt u misschien een hartaanval.

Fibromyalgie en beklemming op de borst

Er is een correlatie tussen fibromyalgie en pijn op de borst . In feite is een groot percentage van de pijn bij fibromyalgie geconcentreerd rond de borst. Twee van de pijn drukpunten rond het borstbeen en ribbenkast. Dit verklaart waarom je borst strak zou voelen omdat van alle druk die er met de ontsteking in uw kraakbeen. Krapte doet geen pijn, maar het is een erg ongemakkelijk gevoel te hebben te behandelen.

Wat doet Fibromyalgie Pijn op de borst Feel Like

Pijn op de borst aan fibromyalgie, ook wel costochondritis, wordt beschreven als een stekende pijn pijn. Het kan vaak schrikken degenen die niet gewend zijn, omdat het een hartaanval of een beroerte kan nabootsen. Dit is bijzonder zorgwekkend bij oudere patiënten van fibromyalgie. Het is geen pretje voor de jongere patiënten niet. De pijn die je voelt in de buurt van het borstbeen en in je ribbenkast is een aandoening die los van fibromyalgie kan worden behandeld.

De ontsteking in de borst kan variëren van een milde pijn tot een zeer pijnlijke probleem. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid van ontsteking van het kraakbeen in het gebied. De pijn kan worden op de linker- of rechterkant van je borst, en het kan in de voor- of het bovenste deel van je borst. Je zou een brandende pijn voelen in de ribben of je ribben pijnlijk zijn als je ze aanraakt. De pijn zou kunnen toenemen als je jezelf uit te oefenen en te verminderen met rust. Verschillende mensen zijn getroffen door costochodritis anders. De pijn kan komen en gaan. Wanneer u fibromyalgie dan repetitieve activiteit kan leiden tot pijn op de borst. Als je zit op een bureau en mager over het de hele dag lang dan kan het nadruk te leggen op de spieren in je borst. Dit komt omdat wanneer je fibromyalgie uw spieren zijn erg gevoelig. Het hebben van deze chronische pijn op de borst of pijn op de borst die komt en gaat kan het moeilijk maken voor u om te slapen. Dit kan uw algehele kwaliteit van leven zeker verstoren.

Kan Fibromyalgie Oorzaak Kortademigheid

Mensen die fibromyalgie ervaring kortademigheid en hebben een harde tijd het nemen van diep adem. Er zijn een paar verschillende theorieën over waarom dit is, maar de meest waarschijnlijke reden voor kortademigheid, of kortademigheid, is een gebrek aan schildklierhormoon regelgeving in verband met fibromyalgie. Dit kan de spieren veroorzaken in je luchtwegen zwak te zijn en ervoor zorgen dat ze niet goed werken. De pijn op de borst kan ook de bron van kortademigheid. Misschien vindt u dit is iets dat alleen maar komt ineens of u zou hebben geworsteld met haar de hele tijd. Het is altijd voor iedereen verschillend.

Kan Fibromyalgie Oorzaak ademhalingsproblemen

Ademhaling kan worden beïnvloed door fibromyalgie verschillende manieren. Het kan pijn doen om te proberen en haal diep adem, die het moeilijk om adem te halen vanwege de pijn maakt. Er is een aandoening die bovenste luchtweg resistente syndroom dat vaak wordt geassocieerd met fibro wordt genoemd. Dit syndroom maakt het moeilijk om te ademen en gemakkelijk snel kortademig. Als u paar deze dingen met de pijn die uitstraalt van de normale symptomen van Fibro dan kan het bijna onmogelijk zijn om een adem te komen.

Costochondritis: Een nadere blik op deze pijnlijke Problem

Als een lijder aan fibro, is de kans behoorlijk goed je een strak gevoel op de borst hebben gemerkt op een bepaald punt in de tijd of een ander. U kunt zelfs hebben gevoeld een pijnlijke of een stekende pijn in je borst. Er zijn meer dan 600.000 gevallen in de wereld en het kan beginnen op de jonge leeftijd van 12. Hoewel het gebruikelijk is bij beide geslachten het afbreuk doet aan vrouwen vaker. Er is geen duidelijke oorzaak die is geïdentificeerd. Costochondritis is de medische naam wordt gebruikt om de pijn op de borst u zich in verband met fibro te beschrijven. Deze voorwaarde is technisch gezien een ontsteking van het kraakbeen dat je ribben vasthoudt aan uw borstbeen. Als de ribben ontstoken raken, veroorzaakt het zeer scherpe pijn binnenkant van je borst muren. De pijn bootst zeer vaak wat vaak geassocieerd met cardiale pijn en problemen.

Statistieken tonen aan dat ergens tussen de 60 tot 70 procent van de personen die lijden aan fibromyalgie ook last hebben van costochondritis. Costochondritis is ook significant vaker voor bij vrouwen. Dit geldt vooral voor vrouwen die vallen tussen de leeftijden van 20 en 40. Natuurlijk, je niet nodig hebt om fibro te lijden costochondritis hebben. Als u last van een kist trauma of een oefening blessure, kunt u ook costochondritis op die manier ook. Het is echter belangrijk om in gedachten dat slechts 10 procent van de mensen die costochondritis hebben geen fibro hebben te houden. De overige 90 procent ook last van fibro.

Je gaat costochondritis voel je raken precies tussen je ribben en je borst bot. Dit is iets wat mensen vaak noemen hun borstbeen. Er zijn 7 stukjes kraakbeen gehecht aan je ribben en het kan al het kraakbeen veroorzaken worden ontstoken, die je in een extreme hoeveelheid pijn kan zetten. Voor de meeste mensen het gevoel dat ze de pijn van deze voorwaarde aan de linkerkant van hun borst. Het kan echter worden gevoeld aan de rechterzijde of beide als de ontsteking ernstig.

Mensen die lijden aan costochondritis zou kunnen vinden uitoefenen moeilijk. Als je jezelf uit te oefenen en beginnen om hard te ademen het kan verergeren. Met je longen uit te breiden achter je ribben in- en uitademen kan zeer pijnlijk worden.

Net als fibromyalgie costochondritis discrimineert niet. Het kan één of ze volledig gezond en actief beïnvloeden. Het maakt niet uit dat ze grote zorg van hun lichaam en eet goed. Het is gewoon een van die dingen die gebeuren voor iedereen op elk moment.

Symptomen van costochondritis

Als u last heeft van fibro, dit zijn enkele van de symptomen die kunnen optreden met een combinatie van uw conditie en costochondritis:

Stekende, scherpe pijn in de borst

Sore, tedere ribben

Pijn in de borst gebied

Brandende pijn in de rib gebied

Pijn die beweegt op je nek en in je schouders

Pijn als u hoest en / of niest

Verf die gaat weg als je rusten of stoppen met bewegen

Snelle kloppen van het hart

Onregelmatige hartslag

Kortademigheid of moeite met ademhalen

Als u symptomen die moeite ademhaling of hartslag afwijkingen betrekken ervaren, is het belangrijk om zo snel mogelijk naar een arts te krijgen. Uw zorgverlener moet ervoor zorgen costochondritis en fibro er de oorzaak van de symptomen en niet iets meer ernstige of iets te behandelen.

Wat zijn de oorzaken costochondritis symptomen?

Met ingang van 2015, medische deskundigen hebben geen idee wat fibromyalgie of costochondritis veroorzaakt. Onderzoek wordt nog steeds gedaan en sommigen geloven dat er zijn een aantal factoren die van invloed zijn hoe fibro ontwikkelt en welke symptomen je ervaart als gevolg van het. Er zijn een aantal theorieën over wat zou kunnen leiden.

Repetitive Activiteiten

Er zijn een aantal mensen die repeterende activiteiten geloven kan iets te maken met mensen die last hebben van pijn op de borst als gevolg van fibro hebben. Zittend in de voorkant van een computer bureau en voorovergebogen voor langere tijd, bijvoorbeeld, wordt de nadruk gelegd op de spieren in je borst. Medische deskundigen geloven dat dit kan grotendeels iets te maken met de pijn op de borst kunt voelen. Uiteraard zou de oplossing voor dit probleem te voorkomen voor elke activiteit herhaaldelijk gedurende lange perioden dat gaat belasting op borstspieren zetten.

Tender Points

Er zijn een aantal punten op het menselijk lichaam die worden verondersteld om drukpunten voor personen die lijden aan fibro zijn. Medische deskundigen geloven dat deze punten, in de borst, kon costochondritis leiden. Wanneer u acupunctuur of zelfs sommige vormen van massage, zijn deze drukpunten bezig om de spanning te verlichten. Het persen van deze punten bij mensen met fibromyalgie is iets dat veel pijn veroorzaakt.

Infectie

Hoewel het veel minder vaak, is er reden om te geloven dat een infectie op de borst kan ook de schuld van costochondritis. Omdat het ontsteking er een goede hoeveelheid bewijsmateriaal dat een infectie ondersteunt kan een soort ontsteking en dat zal leiden tot pijn en de conditie.

Begrijpen hoe costochondritis Impacts Fibromyalgie

Costochondritis heeft de neiging om de symptomen van fibromyalgie veel erger. Fibromyalgie is een aandoening die het zeer moeilijk maakt voor u om deel te nemen aan bepaalde activiteiten. Ook kan het moeilijk maken voor u om te zitten voor langere tijd. Wanneer u de pijn kan komen en gaan zitten, is het niet leuk, omdat het opstaan nadat je hebt gezeten kan het niet helpen de pijn, en je moet gewoon rijden de golven zo te zeggen. Je zou dit soort banen te wachten tafels of het doen werken in de tuin zijn volledig uit uw element te vinden. Dus als je niet kunt gaan zitten en te werken en je kunt niet opstaan en werk het laat je met zeer weinig opties.

Costochondritis kan zo’n intense bedrag van pijn op de borst veroorzaken, dat een persoon heeft vaak moeite met slapen ook. Het grootste nadeel aan costochondritis is dat het zo vaak voor bij mensen die lijden aan fibromyalgie.

Het belangrijkste ding om in te nemen van al deze informatie is dat de pijn op de borst is nooit iets om licht te nemen. U dient een arts te raadplegen het moment dat je begint te voelen pijn op de borst om te bepalen waarom je voelt het en om de nodige hulp te krijgen. Het is beter voor u om te weten wat de oorzaak van de pijn. Terwijl costochondritis een hartaanval kan perfect na te bootsen, is het altijd beter om veilig en er geen spijt van door ervoor te zorgen dat u niet lijdt aan het echte werk te zijn. Zodra u de tests om ervoor te zorgen dat u niet een hartaanval dan kunt u overgaan tot het uitzoeken wat er werkelijk aan de hand.

Mensen geloven Onverklaarde Ziekten

Fibromyalgie en costochondritis zijn één van de vele onzichtbare kwalen die mensen lijden. Ze zijn onzichtbaar genoemd omdat mensen de uiterlijke zichtbaarheid van de ziekte eigenlijk niet kunnen zien of kwaal de persoon lijdt. Je kunt niet zien iemand chronische pijn en vermoeidheid. Je kunt het uitleggen aan iemand, maar ze kunnen het niet begrijpen als ze zich niet gaan doorheen. Als u last heeft van een onzichtbare ziekte kan het moeilijk zijn om de mensen waarmee je werkt en zelfs uw dierbaren te krijgen om te begrijpen wat je doormaakt.

Het is misschien moeilijk om te gaan met een persoon die denkt dat je liegt over het hebben van een probleem en de manier waarop je je voelt zijn. Je moet bereid zijn om die soorten mensen tegenkomt in je leven. Sommige mensen zijn gewoon inhoud op haten en neerzetten van dingen die ze niet begrijpen. Dit is een van die momenten waarop je niet kunt ingaan op wat andere mensen denken, hoef je alleen maar zorgen te maken over jou. Er is helaas niet genoeg onderwijs die er zijn over dit soort kwalen totdat iemand persoonlijk te gaan met hen. Misschien een dag dat zal veranderen.

Door het opleiden van jezelf over dit zeer pijnlijk symptoom van fibromyalgie kan je meer bewust van wat er gebeurt met je lichaam. Als je eenmaal weet wat er gaande is kun je manieren om te proberen en omgaan met het te vinden. Er is meer en meer onderzoek wordt gedaan proberen om te bepalen hoe te voorkomen, te voorspellen, en de behandeling van fibromyalgie en costochondritis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!