Er is een bloedonderzoek om fibromyalgie de diagnose?

Nieuw Brits onderzoek heeft een aantal interessante resultaten op. Bewijs? Kan er echt een bloedtest die gemeenschappelijke fibromyalgie pijn kan diagnosticeren.

Fibromyalgie is een pijnlijke aandoening die wijdverspreide spierpijn, pijn, chronische vermoeidheid en verstoorde slaap veroorzaakt. Omdat fibromyalgie heeft geen duidelijke oorzaak en is niet goed begrepen, is het zeer moeilijk voor artsen om de diagnose en behandeling van de aandoening. Jarenlang heeft de artsen niet eens of fibromyalgie nog bestond, wat was zo frustrerend voor patiënten.

Hoewel fibromyalgie heeft veel van het mysterie rond het tot op de dag, zijn er gelukkig onderzoekers die er zijn die op zoek zijn naar antwoorden.

Onderzoekers van King’s College in Londen hebben een uniek onderzoek naar de verschillen in het bloed van gezonde volwassenen en mensen met chronische pijn omstandigheden te testen gemaakt. En zij deden het door het bestuderen van een tweeling – een met een pijn conditie en de andere zonder.

Hun hoop is dat wetenschappers de resultaten van deze studie kunnen gebruiken om een bloedonderzoek dat fibromyalgie en andere chronische pijn voorwaarden diagnosticeren, omdat ze zo moeilijk te diagnostiseren te ontwikkelen.

Het onderzoek zal specifiek gericht op de identificatie van DNA-merkers aan de buitenzijde waarvan doorgaans geassocieerd met de aan / uit schakelaar voor bepaalde genen. Deze “change” is zeer belangrijk omdat het voorkomt genen inadequate processen of verhindert hen met repeterende fouten.

Omdat onderzoek tweeling zal bestuderen, is het gemakkelijk om deze veranderingen in de DNA-merkers te observeren. Dit is een zeer effectieve manier voor onderzoekers om de verschillen tussen gezonde volwassenen en mensen die lijden aan chronische pijn aandoeningen te vinden.

Zodra de resultaten worden verzameld, kunnen wetenschappers DNA-merkers ten onrechte vermeld om een bloedtest te ontwikkelen voor het diagnosticeren van de syndromen te gebruiken, omdat deze markers een indicator voor de ziekte zou kunnen zijn.

“Fibromyalgie is notoir moeilijk te diagnosticeren en te behandelen, deels omdat we weten heel weinig over de reden waarom het gebeurt en hoe het vordert,” zegt Natalie Carter.

In staat zijn om vast te stellen zou een grote stap vooruit zijn, en te begrijpen meer over de invloed van de genetica ons toelaten om specifieke behandelingen voor mensen met fibromyalgie in de toekomst te ontwikkelen.

De toekomst ziet er helderder dan ooit nu dat onderzoekers aandacht te besteden aan alle fibromyalgie patiënten die er in de wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!