De Top 5 natuurlijke supplementen voor Fibromyalgie Pijn

Er is geen remedie voor fibromyalgie en het vinden van een effectieve behandeling opties kunnen vaak moeilijk zijn.

Steeds vaker worden fibromyalgie-patiënten overweegt natuurlijke supplementen voor de verlichting van fibromyalgie pijn. Hier is onze lijst van de 5 natuurlijke supplementen voor fibromyalgie die momenteel het populairst bij fibromyalgie kringen.

1. Vitamine D

De “sunshine” vitamine is vooral bekend om zijn voordelen bij de opbouw van de botten. Maar een recente studie in het tijdschrift Pain  toonde aan dat vitamine D ook effectief in het verminderen van pijn en vermoeidheid bij fibromyalgie patiënten die last hebben van lage niveaus van de vitamine kan zijn.

2. SAM-e

S-adenosylmethionine (SAM-e) is een synthetische vorm van een verbinding het lichaam natuurlijk. Verschillende studies hebben aangetoond dat SAM-e kan helpen verlichten fibromyalgie symptomen zoals stijfheid, vermoeidheid, pijn en depressie.

3. kurkuma Curcurmin

Een natuurlijke pijnstiller en COX-2 inhibitor, kurkuma is aangetoond in een aantal studies een veilig en effectief middel voor het behandelen van zowel artritis en fibromyalgie symptomen.Sommige patiënten vertrouwen op kurkuma om de ontsteking te stoppen en ook onderdrukken-zenuwpijnen.

4. Kratom

Kratom, een boom afkomstig uit Zuidoost-Azië, is medicinaal gebruikt voor eeuwen in Thailand en Maleisië voor pijnbestrijding en stimulerende eigenschappen. De effecten zijn in vergelijking met recept opioïden geweest, maar dan zonder de extreme risico van verslaving en geen recept

5. CBD Hennepolie

CBD (cannabidiol) is een chemische verbinding die in de cannabisplant. CBD gewonnen uit hennep is legaal in de VS en zal u niet “high” te krijgen, omdat het heeft weinig of geen THC. We hebben gehoord van vele fibromyalgie-patiënten die CBD hennepolie effectief voor hen is geweest. Hier zijn slechts 2 van de opmerkingen die we onlangs op onze Facebook-pagina ontvangen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!