6 Tips om fibromyalgie Flares voorkomen

Volgens everydayhealth.com , zijn er meer dan vijf miljoen mensen in de VS leven met fibromyalgie. Leven met de aandoening kan ongelooflijk uitdagend zijn, maar er zijn dingen die je kunt doen om het risico en de frequentie van flares te verminderen en leven een meer plezierig leven. Hoewel er geen gegarandeerde manier om fibro flares te vermijden, zijn er strategieën die je kunt ontwikkelen meer proactief te zijn in je verdediging tegen hen te zijn.

Houd een dagboek
bijhouden van een dagboek van de dingen die je hebt gedaan, plaatsen waar je bent geweest en de voedingsmiddelen en dranken u elke dag hebt verbruikt zal een document dat u kunt raadplegen om te zien of er sprake is van specifieke triggers die af kunnen stellen het creëren van een fibro flare. Vaak kan het een paar dagen duren voordat een trigger zich manifesteert in een flare, zodat een dagboek kan u helpen bij eventuele patronen te identificeren.

Vermijd Stress
We weten dat het onmogelijk is om stress volledig te vermijden, maar u kan helpen verminderen door zich niet overdreven inspant, het delegeren van taken aan anderen, en niet tijd doorbrengen met mensen die benadrukken je uit uw stress belasting. Doe dingen die stress tegen te gaan, zoals de besteding van tijd aan het luisteren naar muziek, een wandeling, het beoefenen van yoga, of kijken naar een komedie film.

Controleer uw houding
Zitten, leggen of staan met een slechte vorm kan extra druk in de spieren en gewrichten te creëren en verergeren elke gewrichts- en spierpijn je al hebt. Denk er eens over die zich lang met je schouders naar achteren getrokken. Als je hoeft te zitten de hele dag op het werk, ervoor zorgen dat u een ondersteunende stoel en probeer niet te voren onderuit. Rekoefeningen zoals tai chi, yoga en Pilates zijn goed voor het corrigeren van houdingsproblemen.

MORE: Vijf vormen van lichaamsbeweging te helpen verlichten fibro pijn

Eet goed
Een evenwichtige voeding – gevuld met veel vezels, groenten en fruit, magere eiwitten en de hele voedsel – is een must. Vermijd verwerkte voedingsmiddelen en voedingsmiddelen met een hoog suiker, zout en verzadigde vetten. Een eetdagboek helpt om te bepalen of bepaalde groepen voedingsmiddelen zoals zuivel of gluten trekker fakkels.

Probeer aanvullende behandelingen
Naast het innemen van uw voorgeschreven medicijnen, wilt u misschien controleren of een aanvullende behandeling zoals acupunctuur, massage met essentiële oliën, of kruidenthee supplementen. Het is aan te raden om alleen een complementaire treatme nt op een moment, zodat u de effecten kunt controleren.

Stay Positive
Het is niet altijd makkelijk, maar het houden van een positieve houding zal een lange weg te helpen te voorkomen dat u fibro fakkels gaan. Als je het gevoel dat je niet goed emotioneel omgaan met uw conditie, spreken met uw arts over het zien van een counselor of het voorschrijven van medicijnen om te helpen met een depressie of angst.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!